Bedrijven

Zaalhuur

Heeft u met een groep een zakelijke bijeenkomst? Door de ligging en ultieme rust is onze locatie zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops en bijeenkomsten. De ruime zaal biedt een goede locatie om uw evenement te organiseren voor verschillende groepsgroottes. Daarnaast kunt u makkelijk uw vergadering of bijeenkomst combineren met onze activiteiten

HuurperiodeTarief
Per dagdeel (3.5 uur)€ 150
Avond (3.5 uur)€ 175,-
Dag (7 uur)€ 250,-
Image

Sloep luxe

Image
Een luxe sloep om op een rustige tempo het Zuidlaardermeer te verkennen. De sloep beschikt over een elektrisch gestarte 8pk motor en is geschikt voor maximaal 6 personen. De boot wordt bestuurd door een stuurconsole en heeft uitgebreide zitkuip in de boot.

HuurperiodeTarief
Per 30 minuten (minimal 1 uur)€ 17.50
Dag (5 uur of langer)€ 175,-
Borg€ 50,-
Weekend/WeekIn overleg
Reserveren
Image

Zeilen

Heeft u nog niet zoveel ervaring in een zeilboot maar ziet u het wel zitten om met een groep lekker het water over te varen. Dat kan! Onder begeleiding van onze instructeurs gaat u een tocht varen over het Zuidlaardermeer. U zit met 4 mensen plus een instructeur in de boot en tijdens het varen kunt u het zeilen zelf ook uitproberen. Ideaal voor een groep op een mooie zonnige dag.

TijdTarief
Per uur (per boot) € 40,-
(minimal 2 uur, maximaal 4 volwassenen per boot)

GPS Tocht Zeilen

Wilt u iets actiever het water op? Dan is de GPS tocht daar uitermate geschikt voor. Op het water is een route gezet met vaste punten die men via GPS coordinaten moet vinden. Bij elk punt moet de boot een opdracht uitvoeren voordat zij de nieuwe nieuwe coordinaten krijgen.

TijdTarief
Per uur (per boot)€ 42.50
(minimal 2 uur, maximaal 4 volwassenen per boot)
Image
Image

Vlot bouwen

Wilt u een leuk actief uitje op het water, maar heeft u niet zoveel met zeilen of surfen, dan is vlot bouwen een leuke manier om met een groep bezig te zijn op het water. Tijdens het uitje gaat u in groepen proberen een zo goed mogelijk werkend vlot te bouwen waarna u een wedstrijdje gaat varen met het vlot van uw team. Vlot bouwen is een leuke manier om de teamspirit te verhogen op een competitive manier.

HuurperiodeTarief
Per persoon (1.5 uur)€ 15,-

Surfclinic

De surf clinic is top voor een groep die met z’n allen lekker actief iets nieuws op het water wil leren. Onder begeleiding van onze ervaren en opgeleide instructeurs leert u gedurdende 3,5 uur de basis van het surfen. Na afloop kunt u uw eigen surfset in elkaar zetten en uit elkaar halen en kunt weet u de basisbeginselen van het surfen. Super leuk voor een gezellige leerzame middag met uw team!

TijdTarief
Per persoon (3.5 uur)€ 40,-
(minimal 4 personen)
Image
Image

SUP tocht

Ziet u het zeilen of het surfen niet zo zitten, maar wilt u wel met een groep lekker het water op, dan is een SUP tocht de perfecte oplossing. Wij verzorgen voor u al het materiaal waarna u op een relaxte manier lekker het meer kunt verkennen. Lekker een beetje slungelen op de SUP plank, waarvan de verhalen nog weken te horen zijn in de groep. Al met al een gezellige watermiddag!

HuurperiodeTarief
Per persoon (1.5 uur)€ 17.50,-
(maximaal 10 personen)

Sloep comfort

Image
Een comfortabele sloep om op een rustige tempo het Zuidlaardermeer te verkennen. De sloep beschikt over een elektrisch gestarte 8pk motor en is geschikt voor maximaal 6 personen. De boot wordt bestuurd door een stuurconsole en heeft daarnaast zitkussens en een rugsteun voor de bestuurder.

HuurperiodeTarief
Per 30 minuten (minimal 1 uur)€ 12,50
Dag (5 uur of langer)€ 125,-
Borg€ 50,-
Weekend/WeekIn overleg
Reserveren

Motorboot standaard

Image
Een standaard motorboot om het mooie en rustige Zuidlaardermeer te verkennen. De motor beschikt over een hand gestarte 6pk motor en is geschikt voor maximaal 4 personen. De boot wordt bestuurd door middel van een stuurconsole en heeft daarnaast enkele opbergvakken voor spullen.

HuurperiodeTarief
Per 30 minuten (minimal 1 uur)€ 10,-
Dag (5 uur of langer)€ 100,-
Borg€ 50,-
Weekend/WeekIn overleg
Reserveren

Motorboot basic

Image
Een basic motorboot zonder alle extra's maar wel het vaargenot. De motor beschikt over een hand gestarte 6pk motor en is geschikt voor maximaal 5 personen. De boot wordt bestuurd door directe bediening wat voor velen een fijner vaargevoel geeft.

HuurperiodeTarief
Per 30 minuten (minimal 1 uur)€ 8,50
Dag (5 uur of langer)€ 85,-
Borg€ 50,-
Weekend/WeekIn overleg
Reserveren